მე ახლა ვიწყებ ჩემს ,,თავგადასავალს“ გრიგოლ რობაქიძის სახელობის უნივერსიტეტში

მე ახლა ვიწყებ ჩემს ,,თავგადასავალს“ გრიგოლ რობაქიძის სახელობის უნივერსიტეტში

ერაზმუს მუნდუსის პროგრამის ფარგლებში, გრიგოლ რობაქიძის უნივერსიტეტის ბიზნესისა და მართვის სკოლის ბიზნესის ადმინისიტრირების სამაგისტრო პროგრამაზე სწავლობს პოზნანის ადამ მიცკევიჩის სახელობის უნივერსიტეტის (პოლონეთი) სტუდენტი ევა მრასი.

მან ჩამოსვლისთანავე გაგვიზიარა პირველი შთაბეჭდილება:

“I arrived to Tbilisi on September 30, 2013, so, I am just starting my “adventure” with Grigol Robakidze University. My first impression is very positive. University seems to be a very pleasant place and what I like most is so many open and helpful people whom I have already met. I think that this year will be really interesting for me, that I will get new knowledge, experience and friends. At least I hope so.”

(თბილისში ჩამოვედი 2013 წლის 30 სექტემბერს. მე ახლა ვიწყებ ჩემს „თავგადასავალს“ გრიგოლ რობაქიძის სახელობის უნივერსიტეტში. ჩემი პირველი შთაბეჭდილება დადებითია. უნივერსიტეტში საკმაოდ სასიამოვნო ატმოსფოეროა და რაც ყველაზე მეტად მომწონს არის ამდენი გულღია ხალხი, რომელთაც ყოველ წუთს შემიძლია მივმართო დახმარებისთვის. ვფიქრობ, ეს წელი ნამდვილად საინტერესო იქნება ჩემთვის, შევიძენ ცოდნას, გამოცდილებას და ახალ მეგობრებს. ამის დიდი იმედი მაქვს).